Gratis baby startpakke

Hvad skriver man efter første date

Bruger du en halv dag på at prøve tøj, og taler du uafbrudt, fordi du er nervøs? Få 10 gode råd til den første date her

Får du altid kørt dig selv helt op af nervøsitet, inden du skal på date? Og kan du bagefter ikke tænke på andet, end hvad han mon synes om dig?

Få parterapeut Connie Kragelunds 10 gode råd fra magasinet Bazar til, hvordan du bliver ekspert i at date og tackle situationen, når du venter på, at han skriver tilbage.

Få fokus væk

– Sørg for at lave noget helt andet, inden I skal ud. Hvis du bruger hele dagen på at tænke på daten, bliver du alt for nervøs og kommer til at fokusere på ham og på, hvad han mon synes om dig. Og det er ikke særlig tiltrækkende.

Hvil i dig selv

– Langt de fleste mænd vil elske at bruge en aften sammen med en pige, som giver indtryk af, at han er velkommen i hendes liv, men at hun altså også er ret tilfreds med sin tilværelse, som den er.

Vær åben

– Det handler dybest set om at turde lukke en kæreste ind. Og det kan du godt øve dig i. Smil, spørg til ham uden at udsætte ham for tredjegradsforhør, lad ham tage initiativ, og vis interesse.

Hold pauser i talestrømmen

Mænd kan kun en ting ad gangen, og det skal vi kvinder være bedre til at huske, når vi er på date. Det duer altså ikke at snakke, mens din date er ved at beslutte sig for, hvad han vil have at spise. Giv ham i stedet lidt ro.

Tag det ikke så seriøst

– Lad daten være en leg, hvor I kan lære hinanden at kende, og tingene kan udvikle sig. Hvis det alligevel ikke er ham, der er din drømmemand, så husk, at verden er fyldt med dejlige mænd.

Sex på første date eller ej

– Hvis du hviler i at have sex på første date, så gør det endelig. Men det kan være godt at vente, indtil man har lært hinanden bedre at kende.

Lad ham jage
– Mænd kan godt lide at jage, og det får ham til at føle sig maskulin, at du giver tid og plads til, at han kan tage initiativerne. Hvis du hele tiden skriver til ham og ringer til ham, vil han føle, at han bliver presset.

Vær tålmodig
– Vi kvinder er meget hurtigere til at kommunikere end mænd. Og vi har allerede afskrevet ham, hvis vi ikke har hørt noget fra ham efter halvandet døgn. Men så hurtige er mænd altså ikke altid.

Se hans små signaler
– Hold øje med, om han viser, at han er interesseret. Hvis du fx har fortalt ham, at du elsker grahamsbrød, og han så har købt det næste gang, du overnatter hos ham. Det kan også være, om han sms’er til dig.

Find ud af, hvad du vil
– Jeg møder mange kvinder i min praksis, som går utroligt meget op i, hvad han tænker, og helt glemmer at tage stilling til, hvad de selv vil. Husk at spørge dig selv, hvad du egentlig vil have ud af dit liv, og om han passer ind i det.

Find det perfekte outfit til din første date hos Only lige her!

Det er nok de færreste mennesker, som ikke har prøvet at være på en date. Nogen gange går det godt, andre gange dårligt, men hvad er det, der gør, at nogle dates går dårligere end andre? Skyldes det kemi? Udseendet? Forventninger? Eller kan det måske skyldes, at vi er har “glemt” de gamle uskrevne dating regler?

Som single har jeg læst de fleste bøger omkring singlelivet, forhold osv. Men uanset hvor mange bøger jeg har læst, og hvor mange råd jeg har fulgt, så er og bliver jeg dårlig til at date.

Jeg bliver altid nervøs og rød i hovedet, kan ikke finde ud af, hvad jeg skal gøre af mig selv, eller hvad der forventes af mig, og jeg må ærligt tilstå, at det er meget få af de uskrevne dating regler, som jeg egentlig har overholdt – om det er det, der ligger til grunde for min længere singlestatus, det ved jeg ikke, jeg går nok som de fleste og tror på citatet “Alt godt kommer til den, der venter”.

Der er blevet skrevet mange bøger omkring det med at date, og hver bog har sine egne råd og løsninger, og hvis man læser 10 forskellige bøger, hvor der er modstridende råd, så kan det hurtigt blive svært at vælge hvilket råd man skal følge. Så i stedet for at læse 10 bøger omkring det samme emne, så er det jo langt nemmere at have en liste over dating reglerne, så kan man da ikke gå helt galt i byen. Eller kan man? For efter at have kigget på reglerne for mænd og kvinder, er det nemt at forstå, hvorfor vi tit misforstår hinanden.

Dating regler for kvinder:

1. Kom altid lidt for sent

2. Efter et møde, vent så et par dage med at ringe til ham

4. Se altid godt ud!

5. Snak og oplys ikke for meget om dig selv, Husk at kvinder skal være mystiske

6. Hold dine dates korte, jo mindre de får – jo mere vil de have

7. Lad ham betale

8. Forvent at få blomster – ellers drop ham

9. Dyrk ikke sex med en fyr på første date – vent til efter 10 date.

10. Hvis han vil se dig, så vær optaget – og fortæl hvornår DU vil ses (vær optaget i weekenderne)

11. Tal aldrig om eks kærester, børn eller ægteskab på de første dates

12. Kritiser aldrig hans mor

13. Lad ham komme til dig – ikke omvendt

14. Hav altid masser af tålmodighed

15. Drik aldrig for meget alkohol, men drik masser af vand.

16. Flirt lidt med andre mænd, han tro at han skal jagte dig.

17. Vær feminin, husk du er kvinde med stort K.

Dating regler for mænd:

1. Kom Aldrig for sent

2. Efter et møde, ring først til hende efter 24 timer (Max 1 opkald om dagen)

3. Vis interesse og giv komplimenter

4. Se godt ud og duft godt

5. Fortæl om dit job, kvinder elsker mænd med ambitioner

6. Vær som en vandhane, tænd først for det varme vand, så det kolde og så det varme – hun skal ikke vide, hvor hun har dig.

7. Husk at det er dig, der betaler på de første 3 dates.

8. Køb blomster og gaver

9. Forvent ikke sex på første date

10. Inviter hende ud igen, siger hun nej til 3 invitationer – så drop hende

11. Tal ikke om sport eller ekskærester

12. Vær en gentleman, træk stolen ud, åben døren og tal pænt.

13. Vær ikke tilgængelig hele tiden

14. Hav altid masser af tålmodighed

15. Drik aldrig øl på en date!

16. Kig ikke på andre kvinder, mens du er på date.

17. Undskyld aldrig for din mandlige tankegang!

Nogen vil sikkert finde disse lister for gammeldags, andre vil tage dem til sig, men uanset hvad, så er det vigtigste dating råd, at være sig selv.

For mange mennesker begynder en periode præget af usikkerhed efter den første date. Hvad er den bedste måde at agere på nu? Hvem skriver først? Hvornår spørger du om nummer to date?

Så mange spørgsmål og så få svar. For selvom ingen kan lide at høre det: er der ingen rigtige eller forkerte svar på disse spørgsmål. Alle er forskellige. Hvad der er rigtig for en person, kan være fuldstændig forkert for den anden. Det er umuligt at vide hvad den anden tænker. Er han eller hun stadig interesseret? Måske har personen allerede udviklet følelser for dig? Er de bare for generte til at spørge? Så mange forskellige aspekter skal tages i betragtning for at finde det perfekte svar.
Og det er simpelthen umuligt. Den gammeldags måde at anskue det på er, at kvinden skal vente på at manden ringer. Hvis han ikke gør dette, er han tydeligvis ikke interesseret. Vores mening er: Det er en gang vrøvl!

Ikke alle fyre har en overflod af selvtillid og har modet til at skrive til en kvinde lige efter den første date. Mænd kan også være generte, men der er selvfølgelig også nogle af dem, der er ægte ”jægere”. Du vil vinde kvinden, tage føringen og have styringen i flirte spillet. Med denne type af fyre går det ikke, at kvinden sender den første besked efter en date. Set fra kvindens side er der også flere opfattelser af flirten. Der er fuldstændig selvstændige, selvsikre kvinder, som godt kan lide at tage sagen i egen hånd, og så er der dem, der gerne vil føres af manden. Men hvordan ved du hvilken type du gik på date med?

En måde at sige det på er: at du ved det ikke før det er for sent. Det er årsagen til, at perioden efter den første date er den sværeste. Med hvad søren, du kan komme igennem det. Bare følg din mavefornemmelse. Slå hjernen fra og brug fin intuition. Hjertet følger med af sig selv. Hvis du lytter til din mavefornemmelse ender du med at følge den vej du selv er mest komfortabel med. Og hvis det ender med at være den forkerte vej, var du i hvert fald tro mod dig selv. Det er ikke at kimse af, når du leder efter Hr. Eller Fru. Perfekt for at have et lykkeligt forhold med vedkommende.

Adresse: Online Experten Eins GmbH, Luise-Ullrich-Str. 20, 80636 München, Germany
Telefon: +49 (0)89/ 12 50 37 89
Email: info@datingadvisor.dk Baggrundsinformation: Om os

Vi arbejder hårdt på at give dig gratis, nyttig information. Vores indhold udgør dog ikke en komplet markedsoversigt. Fra nogle virksomheder modtager vi en del kompensation, som kan påvirke rang og bedømmelse, hvor dating sites præsenteres.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis baby startpakke