Betalte undersøgelser online anmeldelser

Caroline wozniacki fisse

Kan du huske Wozniackis nøgenbilleder? Her er noget, der ikke kom med i første hug

Amerikanske Sports Illustrated bragte i begyndelsen af året en række billeder af Caroline Wozniacki, hvor hun ikke havde noget tøj på – men i stedet var blevet bodypaintet. Nu kommer der lidt mere.

I februar måned var resultatet af billederne af den danske tennis-darling en billedserie, der hurtigt blev meget populær.

Men det tager tid at lave sådan en billedserie. En del af kunsten er at få noget, der er ret besværligt til at se meget let ud.

Det tog 14 timer at skyde seancen med Caroline Wozniacki, der var body-paintet med rød farve de steder, der var vigtigst at skjule.

Undertiden opstod der sjove situationer. Du kan se videoen med fraklip herunder:

På tennisbanen havde Caroline Wozniacki stor succes ved det netop overståede US Open. Her nåede den 26-årige dansker semifinalen, hvor den senere vinder af turneringen, Angelique Kerber fra Tyskland, viste sig for stærk.

Det var en tiltrængt opmuntring for den tidligere verdensrangliste-etter, der har slidt med både skader og dårlige resultater i år.

Tennis-esset indrømmer, det var en surrealistisk oplevelse

Caroline Wozniacki har forståeligt nok fået megen opmærksomhed omkring sine billeder i den årlige bikini-udgave af Sports Illustrated.

Her er tennis-esset fotograferet i nøgen, men dog bodypaintet i en badedragt, som – naturligt nok – er så kropsnær, at intet kan holdes hemmeligt på Carolines veludviklede krop.

Billederne blev taget på Petit St. Vincent, og i en video-optagelse, som du kan se i linket herunder, fortæller Caroline, at det tog 15 stive timer at få badedragten malet på kroppen.

Resultatet var spektakulært – også for Woznioacki.

– Jeg føler mig helt nøgen. Men når jeg kigger i spejlet, det er helt skørt, føler jeg det som om, jeg har masser af tøj på, siger hun i videoen.

‘Maler’-arbejdet startede kl. 11 om formiddagen og var først slut et godt stykke hen på natten.

Caroline havde regnet med at kunne ligge og slappe af, mens arbejdet blev gjort, men her tog hun grueligt fejl.

Hun måtte stå op fem-seks timer i starten. Så der er måske ikke noget at sige til, at hun ved 3-tiden om natten slap et lille gab.

Det var dog alle anstrengelserne værd, pointerede hun.

– Det var en surrealistisk oplevelse. Jeg har aldrig gjort noget lignende før, så det gjorde oplevelsen til noget helt specielt, sagde hun til kameraet.

Den amerikanske medie-gigant ESPN har lagt samtlige Caroline Wozniackis billeder til frit skue

Mens Wimbledon brager af sted, så er der også fuldt fart på Caroline Wozniackis sideløbende projekt.

Tilbage i slutningen af 2016 fik hun taget billeder til ESPN’s berømte ‘Body Issue’, hvor der er fokus på atleternes kroppe, og for nyligt begyndte de første billeder så at dukke op af de udvalgte udøvere – deriblandt danske Caroline Wozniacki.

Et opslag delt af espn (@espn) den 27. Jun 2017 kl. 7:13 PDT

Men nu har mediet offentliggjort samtlige billeder af den 26-årige topspiller.

Det er ikke første gang, at Wozniacki får taget billeder i letpåklædt tilstand, for hun har tidligere været publiceret i Sports Illustrateds eksklusive årsudgave, Swimsuit Edition.

Denne gang er der dog stort fokus på, at det er en sportsudøvers krop, der bliver fotograferet, og det har tiltalt Wozniacki.

– Det var en god mulighed, for det handler om kroppen og det, den skal bruges til, sagde hun for nyligt til Ekstra Bladet.

– Det handler mere om at kunne præstere og om, at kroppen skal være stærk for at kunne holde til det, jeg udsætter den for.

Torsdag spiller hun sin anden kamp ved Wimbledon.

Modstanderen er Tsvetana Pironkova fra Bulgarien, som Wozniacki har slået fire ud af fire gange. Til gengæld skal hun spille på en bane, som Piotr Wozniacki i den grad er ærgerlig over.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Betalte undersøgelser online anmeldelser