Danske sex klip

Cruise i middelhavet

Her kan du se et udvalg af aktuelle kampagnetilbud fra rederierne.

Finder du ikke, den afgang du søger, kan du altid ringe til os på 70 200 100, da der ofte er flere kampagnetilbud og afgange end hvad der er tilgængeligt på vores hjemmeside.

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig – vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Kontakt en rejsespecialist på krydstogt@profilrejser.dk eller på telefon 70 200 100 for at høre mere eller bestille en rejse.

Vi bor på Rosenørns Allé 29, 1. sal 1970 Frederiksberg C, men vi har flere kontorer rundt omkring i landet. Se alle vores adresser her.

Profil Rejser er en del af Travel House Gruppen | CVR nr. 13883408 | Profil Rejser er medlem af Rejsegarantifonden med nr. 2356 | Om brug af cookies

Vil du med på et krydstogt i Middelhavet? Cruise Market af et stort og bredt udvalg af krydstogter i hele Middelhavet året rundt.
Vi hjælper dig med fly og transport i forbindelse med dit krydstogt i Middelhavet, så du selv kan bestemme, hvad din rejse skal indeholde.

Der er krydstogter i det Vestlige Middelhav og i det Østlige Middelhav. Men du kan også cruise hele Middelhavet rundt fra f.eks Venedig til Barcelona eller omvendt. Krydstogternes længde afhænger af skibet, ruten og sæsonen og kan varierer fra 3 – 21 nætter. Udvalget af rederier at vælge imellem er mange. Du kan sejle med MSC Cruises, Royal Caribean Cruise Line, Costa Cruises, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line, Carnival Cruises og Azamara Club Cruises.

På et krydstogt i Middelhavet kommer du rundt til flere destination i forskellige lande og du skal kun pakke din kuffert ud en gang.

Der er også gode muligheder for at køre selv og sejle fra Savona, Marseilles, Genova eller Venedig. Der er gode parkeringsmuligheder i alle havnene i forbindelse med krydstoget.

Du kan selv være med til at designe din rejse, så både krydstogt, fly og ophold passer præcis til dine ønsker. Du får de bedste priser nu for sommeren 2019 – både på fly og krydstogter.

Pris per person ved 2 personer i kahytten:
Indvendig kahyt fra 6.325 DKK
Udvendig kahyt fra 7.300 DKK
Balkon kahyt fra 7.925 DKK

Prisen er baseret på afrejse 1. september 2019.

Rejser du alene eller er I mere end 2 personer i kahytten, kan du kontakte GO-Cruise for at få oplyst pris.

Vær opmærksom på at priserne er vejledende og justeres hele tiden i forhold til udbud og efterspørgsel.

________________________________________________________________________________
Kampagne!
Se aktuelle kampagner her
________________________________________________________________________________

Kahytstyper:
Der findes et utal af forskellige kahytstyper at vælge imellem på et krydstogtskib. Alt fra indvendige uden vindue til store suiter med egen jacuzzi på balkonen.
Generelt inddeler vi dog kahytter i følgende kategorier: Indvendige, Udvendige med vindue eller koøje, Balkon kahytter og Suiter.
Læs mere om kahytstyper her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danske sex klip