Goodie card magasin

Gratis baby startpakke

Det er stort at blive forælder, og der er nok at se til specielt i begyndelsen. Nye vaner skal dannes, uforudsigelige spørgsmål dukker op, og hvert et unikt øjeblik skal nydes. Vi vil gerne hjælpe dig og din baby godt på vej, så I kan koncentrere jer om at nyde alt det nye. Derfor har vi lavet en babystartpakke til jer. Babypakken er fyldt med produkter fra vores egen serie Lupilu og indeholder alt lige fra bleer til plejeprodukter. Vi mener, at kun det bedste er godt nok til de små. Det betyder, at vi aldrig går på kompromis med hverken kvalitet eller pris. Det er så dyrt at få børn, siger man. Men med Lupilu behøver god kvalitet ikke koste kassen.

Vores babypakke er for alle kommende og nybagte forældre med børn på maks. 6 måneder. Indholdet i pakken kan variere.

Club Matas Mamma er vores helt nye morklub. Her fokuserer vi på dig som er gravid eller har små børn, og giver dig masser af tips og ekspert-råd om, hvad der er godt for dig og for din baby. Og selvfølgelig får du rigtigt gode tilbud på produkter, du kan være helt tryg ved.

Du kan tilmelde dig Club Matas Mamma, når du er gravid. Her skal du gå ind under din Club Matas profil, og under ”Mine interesser” oplyse, at du er gravid. Herefter kan du sætte flueben i JA TAK til at være medlem af Club Matas Mamma.

Det er selvfølgelig helt gratis at være medlem, og fra du melder dig ind til din terminsdato, vil du ca. hver 14. dage få en mail fra os med målrettede tips og tilbud. Vi melder dig automatisk ud af Club Matas Mamma, når dit barn fylder 3 år.

  • En velkomstgave til dig, når du er gravid – fuld af lækre produkter fra Matas, uden parabener, phthalater eller MI.
  • Gode tilbud, der er målrettet til dig
  • Tips fra vores dygtige ekspertteam, der består af materialister, jordemoder, psykomotorisk terapeut mm.
  • Historier fra mødre i helt samme situation som dig…

Vi glæder os til at byde dig velkommen, og følge dig igennem din graviditet og livet med små børn.

APOTEKETS BABYPAKKE UDLEVERES IKKE LÆNGERE!

Apotekets babypakke kan hentes på mange af landets apoteker.

Det eneste du skal gøre er at spørge efter den, men det er ikke alle der har den. Så hvis dit lokale apotek ikke har den gratis babypakke, må du videre til det næste apotek.

Babypakken fra apoteket består af en lille toilet taske med tre forskellige prøver, blandt andet babyshampoo, babycreme og babysalve.

De tre prøver fra apotekets babypakke.

Her under har vi lavet en lille video der viser dig indholdet af apotekets babypakke.

25. oktober 2013

Hej!
Tak for god over overskuelig side! Mangler dog lidt info om hvordan ma bestiller Apotekets babypakke.

Tak for ros af siden, er glad for at du kan bruge gratisbabypakke.dk

Det eneste du skal gøre for at få Apotekets babypakke er og spørge efter den på dit lokale apotek. Det er dog ikke alle der har den.

hej.
jeg vil gerne have en gratis babypakke fra apoteket.

Den skal du hente på dit lokale apotek.

Jeg er gravid på 34 uge. Jeg ønsker at have en babypakke

Du skal forbi dit lokale apotek og hente din babypakke.

Ville lige nævne at den babypakke vi fik fra apoteket i Holbæk var meget større og indeholdte langt flere ting end denne side beskriver. Bla. fik vi en sutteflaske og en sut fra Pigeon, en sommerhat, et hav af vareprøver, en gravitamin bamse, doserings værktøj fra Panodil junior, ammeindlæg, D-vitaminer, baby shampoo, baby sæbe, en pakke med apotekets vandpleje produkter og brystvorte creme for blot at nævne nogle af tingene. Men selvfølgelig varierer pakkerne nok fra butik til butik

Hold da op i er blevet forkælet.

Flot babypakke i har fået af jeres apotek. Som du også selv skriver så varierer det fra butik til butik hvad de fylder i babypakkerne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodie card magasin