Hvor mange mennesker er der i danmark 2016

Hvordan at slippe af med de 8 bedste fugle skadedyr – jeg elsker havearbejde

Ønsker du at vide, hvordan du kan slippe af med de top 8 fælles have skadedyr? Find ud her sammen med forskellen mellem loppe og mygbete.

Havearbejde er en fantastisk hobby, uanset alder eller omstændigheder.

Det er en måde at slappe af samtidig med at du bruger dit talent til dyrkning af planter og træer.

Vi vil se i dag på, hvordan man kan slippe af med de 8 bedste skadedyr, der kan ødelægge alt dit hårde arbejde.

Selv om det kan betragtes som et tidsfordriv, er plejende planter også et meget krævende arbejde. Opretholdelse af havenes sundhed er også et stort ansvar.

Planter og træer er ikke blot haven indretning. De løfter også din energi og injicerer skønhed i dine omgivelser. Havearbejde handler ikke kun om plantning. Når du beslutter dig for at plante, skal du også tage vare på planternes næring og fortsatte liv.

Og for at gøre det skal du være opmærksom på eventuelle hindringer, der forhindrer dine planter i at vokse sundt.

Nogle af disse problemer er de forskellige skadedyr, der kommer til at angribe planterne og fodre på dem.

Vi vil røre de øverste 8 haven skadedyr, der udgør den største fare for vores planter og vise dig hvordan man eliminerer dem alle for godt.

At slippe af med de øverste 8 haven skadedyr

1) myrer

myrer

Kilde: Professionelle økologiske tjenester

Blandt alle grupper i dyr og insekt kongerige er myrer utroligt holdbare. Mens nogle dyr nærmer sig udryddelse, forbliver milliarder myrer stærke.

Myrer er generelt ikke en havefugl. De spiser endda nogle insekter, der spiser på planter. Det eneste problem med myrer er, at de har tendens til at holde andre insekter som bladlus og hvide fluer i gidsler. Dette skyldes den honningdøde de samler, som myrerne elsker at spise. De poper honeydew på blade, der igen bladlus og hvide fluer spiser og ødelægger.

Den nemmeste måde at slippe af med myrer er at bare børste dem væk. Men så igen har disse små insekter et ry for at være stædig. De holder tilbage så mange gange, som du kører dem væk.

En anden måde er at bruge magisk kridt. Ellers kendt som insekticid eller mirakuløs kridt, bruges denne hvide kridt ligesom almindelig bordkritte. Du skal blot arbejde på den sti, hvor myrerne normalt træder og det vil fungere som en barriere. Myrer vil ikke krydse den hvide linje. De lugter automatisk, at det er giftigt og undgår det.

Vigtig note: Hold denne kridt væk fra små børn og kæledyr, da det er giftigt, når det indtages.

2) Box Tree Moth / Caterpillar

boks træmølle

Kilde: EBTS

Caterpillarer, som vi alle ved, primært fodrer på blade. De forlader et spor af webbed og revet løv efterhånden som de passerer.

Også kendt som cydalima perspectalis, er den bedste måde at slippe af med box træmøller at blot fjerne dem med hånden. Brug et væv eller papir, da deres hår kan irritere din hud og forlade dig med udslæt. Derefter skære alle de beskadigede blade væk for at bevare æstetikken.

3) Fuchsia Gall Mites

fuchsia mite

Kilde: Aphotofauna

Helt navngivet efter fuchsia blomsten angriber disse mider kun denne fuchsia plante.

Ligesom sine andre slægtninge er fuchsia gallmite så lille at det kun kan ses gennem et mikroskop.

Selv om det kun fodrer på fuchsias, kan disse galdemider angribe og i sidste ende dræbe planten. Når den bliver ubehandlet, vil planten blive fuldstændig beskadiget og dø.

Fuchsia gallemider kan ikke ødelægges af insekticider. Gartnere bør forsøge at finde silke tråde og brudt løv og skære dem sammen med skyde tips. Vand med slange og adskiller fuchsia fra andre planter for at forhindre forurening af dem.

4) Glasshus Thrips

Glasshus Thrips

Kilde: Koppert Biological Systems

Disse små insekter angriber drivhus indendørs planter såvel som udendørs planter. De suger saftene ud af bladene, frugterne og endda blomster. Dette efterlader planten helt drænet og klar til at dø.

Disse små sorte skadedyr kan også kun lokaliseres ved hjælp af en forstørrelseslinse. Grøntsager er deres favorit. Du kan bare forestille dig det problem, de skaber for landmændene.

Tidlig registrering er altid nøglen til al skadedyrsbekæmpelse. Da thrips er så lille, hvis du glemmer at bringe dit forstørrelsesglas, så prøv at finde små sorte tråde, der lounger på dine planter. Sådan ser thrips på det blotte øje.

Vask straks grøntsagerne eller planterne med en slange for at fjerne disse skadedyr. Afskær alle de berørte dele og kast dem i en skraldespand på en gang.

Som med de andre skadedyr har drivhusgriber også fjender, der spiser dem. Udbrænde mariehøns og små piratbugs til fest på dem.

Brug milde insekticidale sæber og sæbe undersiden af ​​blade og blomster, hvor æggene for det meste er indgivet. Skyl grundigt.

5) Snegle og snegle

Slug & amp; snegl

Kilde: Gartnerne&# 8217; s Almanac

Denne tilsyneladende skadelige lille art spiser faktisk alle dele af planten (frø til frugt) og skaber huller, der efterlader planter med punkterede punkteringer. Da de er let synlige, er det meget nemt at slippe af med dem.

Når du drikker en øl, skal du prøve at forlade nogle til side. Placer den i en lille plastpose og hæng den på stilken. Du finder sneglene svæver på siderne af beholderen. Snegle elsker lugten og smagen af ​​øl. Vi ved bare ikke, om de også kan blive fulde, når de suger!

Snegle og snegle har også fjender. Placer nogle planter, som snegle og snegle ikke kan lide ud over dem, de angriber. Prøve:

  • Purløg
  • fennikel
  • Hvidløg
  • Geranium
  • Mint

Disse skadedyr vil efterhånden forlade planten de fodrer på.

Hvis du har brug for hjælp fra nogle rovdyr, så prøv at lægge nogle ænder i din have. Ænder elsker at spise snegle. Og endelig, da snegle er synlige, er den enkleste måde at bare fjerne dem med hånden og lægge dem et sted langt fra din have.

6) Vine Weevils

Vine Weevils

Kilde: Royal Horticultural Society

Videnskabeligt kendt som otiorhyncus sulcatus, er disse skadedyr noget natlige. De gemmer sig under dagen under bladene og føder plantens rødder om natten.

Da de ikke kan lide lyset, kan vievils nemt fjernes om natten også. Bare tag en lommelygte eller stearinlys. Placer den nær vinklen, hvor den kan synliggøres tydeligt. Du behøver ikke at røre ved dem, de vil bare begynde at falde på jorden. Når de er faldet, skal du hente dem op med noget væv eller papir og smide dem i kassen godt væk fra jorden.

7) uldplanter

Uldrige bladlus

Kilde: Fejlspor

Disse skadedyr rammer primært æbletræer.

Uldrige bladlus eller feflyvninger elsker at suge saften fra træsap. De ligner hvide bløde frø eller små bomuldsrester flydende i luften. En gruppe af uldluftarter ligner nogle gange skimmel eller svampe.

Disse bladlus spiser næsten alle dele af et træ. De får bladene til at blive gule, krøllede og dø. De lægger æg om foråret og angriber om sommeren.

For at beskytte æbletræer anbefales det, at landmændene bruger uldluftens naturlige rovdyr. Disse er mariehøns, lacy vinger og hveps.

Før vi lukker, tager vi et meget hurtigt kig på to andre almindelige skadedyr, myg og lopper.

8) Myg og lopper

Myg og lopper

Kilde: Liv med hunde

Lopper og myg er begge parasitære insekter, der føder på deres bytes blod. Mens lopper angriber meste dyr og sjældent mennesker, mygder hovedsagelig byder på manden.

Loppebetid vises generelt i mønstre på underkroppen. Mosquito bites er mere isolerede og kan afgrøde hvor som helst. Flea bites helbrede hurtigere end mygbidder. Disse kan tage flere dage at reparere.

Denne artikel forklarer nogle af de mere tekniske forskelle mellem de to typer bid.

Wrap Up

Plantning er én ting, men opretholdelse af vækst og sundhed af disse planter er noget helt andet.

Vi håber, at vi har givet dig masser af oplysninger, der hjælper dig med at identificere de 8 bedste skadedyr og kendskabet til at udrydde dem.

Hvis du har kommentarer, spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at kontakte os.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor mange mennesker er der i danmark 2016