Kvinde søger kvinde

Hvad vil kvinder have i en mand

Svensk legetøjsfirma har løst gåden, som mænd til at alle tider har søgt at forstå

Man må sige, de forstår at sælge varen i mere end en forstand, de svensk dildopushere i LELO, der gør sig i designerlækre sexgadgets i den dyre ende.

De er på få år blevet en vigtig spiller på markedet – og de har nogle dygtige marketingfolk, som ved, hvad medierne tænder på: En god sexrubrik.

Senest har LELO lavet en sexundersøgelse blandt 10.000 kvinder i otte lande, blandt andet Sverige, Kina og USA. Og det har resulteret i, at de nu kan deklamere: det vil kvinder have i 2012.

Og hvad er det så?

76 procent fortæller deres partner, hvad de vil have.

47 procent har prøvet bondage.

43 procent har brugt en pisk for at krydre sexlivet.

Sex varer 15 minutter længere end sidste 2011.

De har i gennemsnit sex tre gange om ugen.

Tre ud af fire har prøvet rollespil.

De prøver i gennemsnit tre stillinger hver gang.

47 procent har ladet partneren fotografere dem i seksuelle stillinger.

71 procent har skrevet frække sms’er.

73 procent kan lide telefonsex.

Og så er indkøb af legetøj af alle slags steget over en bred kam.

Donna Faro, fra LELO’s amerikanske salgsafdeling, udlægger teksten således:

‘Det er gode nyheder, at kvinder bliver mere og mere bevidste om deres seksuelle behov, og at de kommunikerer åbent med deres partner om det. Resultaterne peger på, at kvinder har en øget seksuel selvtillid – og forhåbentligt vil alle kvinder snart have selvtillid nok til at realisere deres fulde sexpotentiale.’

Det skal lige tilføjes, at data er indsamlet på LELO’s hjemmeside, hvilket måske forklarer, hvorfor kvinderne i undersøgelsen virker lidt friskere end det, man kan risikere at opleve i den danske virkelighed.

Hvad vil mænd egentlig have fra deres kvinder? Vi har svaret.

Selvtillid og selvværd er turn-on – og kvinder, der tør stå ved sig selv, er sexede, attraktive og perfekt kærestemateriale! Oser du af selvtillid, indikerer det nemlig, at du har dit eget liv, og at du ikke er desperat og vil bruge dit liv på at omklamre ham.

Vis ham, at du har det: Skab dig det liv, du drømmer om, også selvom du ikke har den mand, du længes efter – dyrk dine hobbies, forfølg dine interesser og hyg dig med dine venner og din familie. Når du er tilfreds med dit liv, føler du også, at du er noget værd.

Hvad tænder egentlig mænd på? Hvad drømmer de inderst inde om i sengen? Den amerikanske sexolog og forfatter Lou Paget kommer her med sine seks bedste råd.

Husker du at rose din mand for hans fremragende evner i sengen, eller synes du ærligt talt ikke, der er meget at råbe hurra for? At give din mand, det, han gerne vil have, kan faktisk virke som omvendt psykologi. Det kan nemlig være din vej til at gøre ham til en bedre elsker, ligesom han sikkert også vil synes, at du er sjovere at dele seng med.

Nyhedssitet iVillage.com har talt med den amerikanske sexolog og forfatter Lou Paget, som fortæller os kvinder, hvad mændene ønsker fra os i soveværelset.

Her får du sexologens seks bedste råd:

Vær entusiastisk
Mænd vil helst have sex med en, der faktisk nyder det. Det er meget vigtigere for manden end en perfekt krop og et smukt ansigt. Så vis og fortæl din mand, at du er entusiastisk omkring det I foretager jer.

Vær frisk på noget nyt
Der skal lidt krydderi på tilværelsen engang imellem, og mænd kan godt lide, hvis hans partner tør prøve noget nyt af. Det er ikke ensbetydende med, at I skal gå i ekstremer, men variation kan være tiltrængt. Også uden at det skal danne præcedens. Det behøver blot at være fra tid til anden.

Giv komplimenter
Mænd har et særligt stort behov for ros for de ting, de gør for dig. Især i sengen. Han vil gerne vide, hvad det er ved ham, der tænder dig, så sæt ord på. Du får det tifold igen, fordi han vil gøre ekstra meget ud af netop det fremover.

Lad ham se dig
Mænd er meget visuelle i forbindelse med sex, så lad ham kigge på dig i stedet for at slukke alt lys. Hvis du synes at 60 wattpæren i loftet tager hyggen, så tænd en lille lampe eller masser af stearinlys i stedet. Et blødt, varmt lys giver også din nøgne krop en mere lækker farve.

Lyt til hans fantasier
Mænd elsker, hvis de kan dele deres frækkeste fantasier med deres partner. Uden at hun bliver forarget og trækker sig tilbage. Og endnu bedre er det, hvis hun også selv tør åbne op. Ofte er det ikke engang nødvendigt at udleve dem. At tale om dem kan være frækt nok endda.

Pak dig pænt ind
Måske synes du, det er spild af tid og penge, men mænd elsker at se deres partner i flot lingeri. Det er lige som at få en gave, som kun de må pakke ud. Så giv ham den ære ind imellem, når han fortjener lidt ekstra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvinde søger kvinde