Gratis datingsider i danmark

Kvinde søger kvinde

Jeg er en ung kusse – og stolt af det. Men jeg har en tendens til at finde sammen med ældre mænd. Og det er ikke kun de almindelige fem års aldersforskel vi taler om, men mindst otte og ofte mere. Jeg plejer at sige, at de kan noget andet, med hvad? Og er det absolut positivt? Holder det med ældre mænd?

Hmm nja altså. For det første har de altid en masse bagage med sig, så som barn på vej, en forlovet, en kæreste, en stor krise i livet – find selv på flere. Er det noget, jeg gider bruge tid på i min alder? Jeg skal jo leve livet – rende rundt fra diskotek til diskotek i en ti-hestes brandert. Ikke vide, hvad der er op og ned, men forhåbentlig finde en taxa og fremstamme min adresse.

Så hvad er det lige, der sker for min tendens? Er det måske, fordi jeg er 80 år inden i? Holder af at spille kort og går i seng kl 21 – helst ikke senere! Bruger dejlige gamle danske ord? Har en bingo klub om søndagen?

Nej, i virkeligheden skyldes det, at jeg har en illusion om, at ældre må være mere modne – de ikke vil holde mig for nar, de er ærlige og vil mig 100% uden at være teenage-forvirrede. Måske er jeg lidt naiv, for sandheden er dog en noget anden. Gammelt kød kan sgu også skuffe, været mere forvirret end små teenage drenge, lyve og alt andet, som ikke passer til min illusion.

Og det irriterer mig! Og ja, jeg ved godt, at det ikke er alle mænd over 30, der er sådan, men tillad mig lige at være bitterkussen! For jeg er træt af teenage-forvirrede mænd, som gerne vil, og så ikke, og så vil de, også ikke. STOP det – vær en mand og gør, hvad du har lyst til. Og vil du gerne knalde mig, så drop det der ‘nu vil jeg, nu vil jeg ikke’-pis. Du er et skuffejern (ja, det er så den mandlig pendant til narrefisse, indtil der er fundet et bedre), når du gør det, og du har forhåbentlig selv mødt en narrefisse eller to i din tid – og det er ikke sjovt vel?!

Nå – bitterkusse slut. Holder de ældre mænd så? Det tror jeg, de gør. Det er nok mere mit valg af mænd, end det egentlig er deres alder, der er noget galt med. Og dumme mænd kommer (desværre) i alle aldre. Men jeg har besluttet at tage sagen i egen hånd. Fra nu af skal alle, der har en bagage screenes. Og alt der bipper (her snakker vi: gift, forlovet, kæreste, gennembrud med X’er og så videre i den dur) skal ikke nyde noget som helst af mig.

Teenagedrenge får dødstrusler efter overfald på handicappet kvinde – nu søger de politibeskyttelse

Newsner » Familie » Teenagedrenge får dødstrusler efter overfald på handicappet kvinde – nu søger de politibeskyttelse

De fire teenagedrenge fra Storbritannien, som kastede æg og mel på en handicappet kvinde og siden lagde billederne ud på sociale medier, har nu fået dødstrusler. Samtidig går den britiske komiker og internetpersonlighed Robin Armstrong til hårdt angreb mod drengene i et videoklip, som har fået stor opmærksomhed.

– I fortjener at få jeres hoveder flået af. Jeg skal lægge jeres navne og profilbilleder i kommentarfeltet, så I bliver jaget ud fra jeres hjemby, siger han i videoen.

Nu søger teenagedrengene politibeskyttelse, skriver Daily Mail.

Det var i en park i engelske Sufford, at den 49-årige handicappede kvinde blev angrebet med æg og mel af fire teenagedrenge, skrev blandt andet Daily Mail. Efter at have angrebet kvinden tog de et billede af det hele, som de lagde ud på Snapchat.

Hændelsen har fået nettet til at koge af vrede. På sociale medier og andre platforme er der rettet dødstrusler mod de fire gerningsmænd. Den britiske komiker og internetpersonlighed Robin Armstrong publicerede i dagene efter en video, hvor han går til verbalt angreb på drengene.

– I fortjener at få flået jeres hoveder af. Jeg skal lægge jeres navne og profilbilleder i kommentarfeltet, så I bliver jaget ud af jeres hjemby, siger han i videoen.

Efter dødstruslen har drengenes familier henvendt sig til politiet for at få beskyttelse. Nu vidner en af mødrene om truslerne rettet mod hendes søn.

– Vi kan ikke sige noget om det, der er sket i weekenden, men min søns navn har ligget på hele internettet, og vi har fået trusler. Jeg har politianmeldt det, og vi er nu under deres beskyttelse, siger en af mødrene til Daily Mail.

Daily Mail skriver, at det kvindelige offer for overfaldet har det godt efter omstændighederne. En pårørende til hende siger, at mange har villet hjælpe til, særligt økonomisk.

– Hun kan ikke håndtere, at folk dukker op og giver gaver. Det er kompliceret, men hvis du vil hjælpe, kan du donere til velgørenhedsorganisationer til fordel for psykiske lidelser, siger en pårørende til kvinden ifølge Daily Mail.

Politiet søger vidner: 19-årig kvinde forsøgt voldtaget

Gerningsmanden flygtede fra stedet, da den unge kvinde råbte om hjælp

En 19-årig kvinde blev i går aftes udsat for et voldtægtsforsøg, da en afklædt mand kastede sig over hende og væltede hende om kuld på et stisystem i Hvidovre.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi, der derfor nu beder offentligheden om hjælp til at identificere gerningsmanden.

Politiet modtog anmeldelsen om voldtægtsforsøget, der fandt sted ud for Langkildevej 203, kort før klokken 20.00 onsdag aften.

Inden overfaldet havde gerningsmanden trukket sine bukser ned, og da kvinden kom gående på stisystemet væltede gerningsmanden hende omkuld, hvorefter han befølte hende i skridtet uden på tøjet, oplyser politiet.

Først da den unge kvinde råbte op og indikerede, at hun var i gang med at kalde efter hjælp via sin mobiltelefon, opgav gerningsmanden sit forehavende, oplyser politiet.

Efter overfaldet flygtede gerningsmanden mod Avedøre Station.

– Vi håber, at offentligheden kan hjælpe os med at identificere gerningsmanden, ligesom vi meget gerne hører, hvis nogen har set overfaldet, siger politikommissær Henrik Hougaard, Københavns Vestegns Politi.

Til politiet har kvinden beskrevet gerningsmanden som Ikke etnisk dansk af udseende, mellem 20-25 år og 180 cm høj.

Manden havde kort, sort og krøllet hår og var under overfaldet iført en lyseblå t-shirt, en sort cardigan-lignende bluse og sorte bukser.

Har man oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefon 114.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis datingsider i danmark