Crowd At Trump's Polen-tale bussed i at appease ham

Dub Nation: 10 grunde til, at krigerne er tidlige NBA Title Favorites

Med deres imponerende 112-102 sejr over Chicago Bulls i weekenden viste Golden State Warriors igen, hvorfor de i øjeblikket er NBAs tophold.

Gevinsten i Chi-byen gav Warriors deres 12. i træk, en franchise høj for successive sejre, og forbedrede deres rekord til en liga-bedste 17-2.

Udvidelsen af ​​Golden State’s streak havde Steve Kerr kalder sig den “heldigste træner” i NBA og forladt Stephen Curry blot at erklære “vi er ret specielle, når vi klikker.”

De er begge døde højre; Kerr, på grund af mængden af ​​gode spillere, som han har fået til at arbejde med i hans første år som hovedtræner og Curry, på grund af disse spilleres evne til at vende det talent til ren glans i retten hidtil i år.

Begge disse fakta er tegn på et Warriors-hold, der er blevet til NBAs overraskende titelkonkurrent, næsten en fjerdedel af vejen igennem sæsonen.

Her er 10 grunde til, at Dubs er ligaens tidlige titelkonkurrencer:

Forbedret Coaching

[/ billedtekst]

Da den tidligere hovedtræner Mark Jackson blev fyret efter at Warriors ‘2014 playoff-runde sluttede, havde fans anledning til at tro, at der var sket en stor uretfærdighed. Men denne sæson har gjort to ting rigeligt klart:

Den første blev afsløret af holdets ejer Joe Lacob:

En del af det var, han kunne ikke komme sammen med nogen andre i organisationen. Og se, han gjorde et godt stykke arbejde – og jeg vil altid komplimentere ham i mange henseender – men du kan ikke have 200 andre mennesker i organisationen, som du ikke.

Det andet er, at Steve Kerr virkelig er rigtig god. Hans år med at spille som en point vagt under Phil Jackson og Gregg Popovich, ved langt De to bedste trænere i vores generation synes at have givet ham den perfekte coaching-uddannelse.

Simpelthen har Kerr hjulpet krigerne til at forbedre næsten alle aspekter af deres spil.

Bedre ordning

[/ caption]

Den mest citerede kritik af Mark Jacksons offensive system var, at han ikke fik kreativ nok. Warriors var det 12. mest effektive hold på forseelse sidste år, mens du bruger en spilplan, der var isolation tung.

Som Deadspins Brett Koremenos påpeger, rangerede holdet 3. i ligaen, da det drejede sig om at løbe isolationsspil i sidste sæson, pr. Synergy Sports data.

I år er krigernes gennemsnit de mest assisterede pr. Spil, en total vending i offensiv filosofi og et tegn på en god lovovertrædelse, der producerer åbne skud i stedet for at stole på 1-til-1-træk.

MVP kandidaten

Når man beslutter, hvem ligaens MVP skal være, fortæller konventionel visdom os altid at kigge efter den bedste spiller på det bedste hold.

I den henseende er der ikke behov for at se længere end Steph Curry.

Selvom den tidligere Davidson College stor scorer og hjælper lidt med en mindre sats end sidste sæson (23,2 ppg og 7,7 apg hidtil i år), siger den avancerede statistik, at han scorer, skyder og sender mere effektivt inden for en lovovertrædelse, der bliver mere ud af hans allerede talentfulde holdkammerater.

Han gør alt dette herudover, mens han spiller omkring fire færre minutter pr. Spil.

stat

Denne form for øget effektivitet plus en mindsket arbejdsbyrde er teoretisk et godt tegn på, at Currys chancer for at opretholde eliteniveauer i løbet af sæsonen og gennem playoffs.

Diverse Scoring

Hidtil har krigerne fem spillere på deres liste, der scorer over 10 point pr. Spil, mens fire andre (Andre Iguodala, Andrew Bogut, Shawn Livingston og den snart tilbagevendende David Lee) har bevist i hele deres karriere at være i stand til at have store nætter, når det er nødvendigt.

Det betyder, at når fyre som Curry og Klay Thompson har dårlige skydningsaftener, som de gjorde på lørdag (kombineret 14 til 37 skyde i Chicago), tillader Kerr’s offensive ordning, at nogle som Draymond Green går op (karrierehøj 31 point vs. tyre).

Denne evne er et stort aktiv for at have for potentielle titelløb, hvilket i øvrigt kræver, at et hold har så mange løsninger som muligt til forskellige defensive ordninger.

Ledige stillinger på toppen

Skadesproblemerne, som Oklahoma City har oplevet, med både Kevin Durant og Russell Westbrook, der har savnet betydelige handlinger, forlader Thunder, som var mange folks favorit i Vesten, fjernet fra den titelkonkurrerende samtale (for nu).

Kast i en Los Angeles Clippers, der ikke har set så godt som forventet, og et San Antonio Spurs-hold, som synes at være at sende Vesten’s top spot til fordel for pacing deres gamle roster og du har en ledig stilling øverst i mesterskabet diskussionen . Hidtil fylder krigerne det pænt.

Bonus Bogut

[/ caption]

For alt hvad der kan siges om Mark Jackson og en underdrivende lovovertrædelse, er kendsgerningen af ​​sagen, at Warriors skubbet Clippers til en syv-kamps første runde-serie i 2014-playoffs, og de måtte gøre det uden Andrew Bogut, der blev såret for hele serien.

Den gyldne stats startcenter har altid været et problem. Sidste år spillede han kun 67 regulære sæsonspil. Året før, kun 32. og året før det kun 12 for milwaukee.

Hidtil i år har Bogut spillet alle 19 Warriors ‘spil hidtil. De syv footer har tilbudt ægte rim beskyttelse i processen, mens du hjælper Golden State med at gennemsnitlige en liga, der er bedste 6,4 blokke pr. Spil.

Oracle

At spille med det, der almindeligvis betragtes som NBA’s bedste hjemme-domstols fordel, er Oracle Arena og dens fans blevet et sandt aktiv for de gyldne statskrigere.

Det noterer sig ny og er ikke unik for denne særlige sæson.

Det er dog et vigtigt faktum at påpege på et tidspunkt, hvor krigerne viser tegn på, at de vil være i strid med ligaens nr. 1 samlet rekord, og dermed hjemme domstol fordel i hele playoffs.

Denne fordel kunne godt gøre en stor forskel i de notorisk stramme vestlige konferencens playoffs.

Defensiv alsidighed

Uden for den rimbeskyttelse, som Bogut tilbyder, har Warriors et væld af spillere, der kan beskytte flere ejendele.

De mest bemærkelsesværdige blandt dem er Green, Livingston, Iguodala, Thompson og Harrison Barnes, som alle står omkring 6’7.

Deres lange våben hjælper Golden State med at producere den syvende mest stjæle pr. Nat i liga, mens den gennemsnitlige 6. mest tvungne omsætning generelt.

Støbning Klay

[/ caption]

Med Golden State er Klay Thompson blevet udviklet til en stor sidekick for andre Splash Brother Stephen Curry.

Siden sin nybegynder sæson har den tidligere Wazzou standout gjort betydelige spring i scoring præstationer.

I år har denne tendens ikke vist tegn på at stoppe.

Efter at Warriors afviste muligheden for at handle vagten til Minnesota for Kevin Love, har Thompson taget sit scorings gennemsnit forbedret på sit gennemsnit på 18,4-14,4 og taget det til 21,2 pr. Spil, indtil videre i denne sæson, mens han viste forbedrede skydningsprocenter fra både de tre og free-throw linjer.

Den fortsatte forbedring af Warriors sekundærscorer kun tilskynder deres fans ‘titel håb.

To-vejs bold

Den største kendsgerning for alle at pege på Golden State Warriors denne sæson?

De er produceret offensiv og defensiv brilliance på samme tid. Krigerne rangerer for øjeblikket 4 i offensiv effektivitet og først i defensiv effektivitet, pr. ESPN.

Oversættelse: Krigerne er gode på begge sider af kuglen, og det er tydeligvis en af ​​de mere nemme at fordøje statistikker; 19 kampe i sæsonen, Golden State rangerer først i punkt differential, scorer 10,9 point mere end deres modstand i gennemsnit. Det er 2,1 point mere end det næstbedste hold.

Det er et stort hul i statistikker og nok grund til at crownere dem NBAs tidlige titelfavoritter. Hold øje med Dub Nation.

Kom i slutningen af ​​sæsonen, de kan bare være basketball royalty.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crowd At Trump's Polen-tale bussed i at appease ham