Jasmin massage holstebro

Unge kvinder søger ældre mænd

Unge danske kvinder bytter sex med ældre mænd for gaver og penge på nyt datingsite

For nogle er det et supplement til SU’en. For andre er det en opsparing til en udlandsrejse.

Det nye datingsite SugarDaters skaber forbindelse mellem ældre mænd med penge og yngre kvinder, der er villige til at gå på dates eller have sex for kontanter og gaver.

I dagens Berlingske fortæller tre kvinder om deres oplevelser med fænomenet.

Den 24-årige Petra fortæller, at hendes første date var med en ejendomsmægler, der havde en forestilling om at have sex med en pige i en lejlighed, han skulle fremvise. De mødtes i en penthouse med panoramaudsigt.

“Han gav mig 1000 kroner for at have sex med sig, og det var derfor ikke kun en oplevelse. Jeg fik også råd til mad resten af måneden,” fortæller hun.

Noget af det, pigerne nævner, er, at de gamle kønsrollemønstre er intakte i denne form for dating. Det er manden, der betaler, og kvinde, som bliver fetteret.

“Det er de gamle normer. Der er så meget snak om ligestilling i dag. Jeg er lidt tiltrukket af det gammeldags, hvor manden forsørger kvinden,” siger den 19-årige Line til Berlingske.

Men det kan også blive for meget af det gode. Især for den 24-årige Petra, som forsøger at spare op til en rejse til USA. Over nogle uger har hun tjent 8000 kroner på at sælge sex.

“Jeg skal både tjene til billetten og til at have det sjovt. Jeg har tjent 20.000 kroner. Men jeg fik stress,” siger hun.

Det er videnskabeligt bevist: Mænd vil have yngre kvinder. Heldigvis vil de unge piger også have ældre mænd, ifølge ny undersøgelse

Det er ikke noget nyt, men nu er det videnskabeligt bevist: Ældre mænd vil have yngre kvinder. Og de unge piger vil have ældre mænd.

En undersøgelese lavet af forskere fra universiteterne i Göteborg og Oxford viser, at næsten 95 procent af alle mænd vil have yngre kvinder. Studiet er blevet offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift ‘Evolutionary Psychologi’.

Den bygger på analyser af kontaktannoncer diverse datingsites og aviser.

I alle undersøgelsens kategorier ville mænd have yngre partnere. Ud af 97 mænd søgte 94 have en yngre kvinder. Og eksempelvis var 14 ud af 16 kvinder i alderen 20 til 29 også ude efter en ældre mand.

Undersøgelsen viste desuden, at mænd og kvinder går lige meget op i udseende: De anvendte lige ofte ord som ’atletisk,’ ’smuk’, ’pæn’, ’flot’, ’høj’, ’attraktiv’, ’veltrænet’. Både i beskrivelsen af sig selv og drømmepartneren.

Også i Danmark
Vi har også spurgt vores egne læsere om deres syn på aldersforskel. Først og fremmest har cirka 60 procent af vores kvindelige brugere haft et forhold til en væsentlig ældre mand. Ligeledes vil 57 procent af vores mandlige brugere have en yngre kvinde.

At kvinderne i vores undersøgelse er mere splittet mellem de yngre og ældre partnere, kan tyde på, at flere af vores (kvindelige) læsere har taget nogle af den moderne karrierekvindes muligheder til sig: Med job, penge og magt følger muligheden for at tage fra alle hylder – men det er et emne, vi vil tage op ved en anden lejlighed.

Mange forklaringer
Alt i alt er der ikke overraskende, at yngre kvinder og ældre mænd tiltrækkes af hinanden, ifølge sexologen Rikke Thuesen. Der er selvfølgelig mange forklaringer på dette gammelkendte tema, men hvis vi skal generalisere, forholder det sig således:

– Efterhånden som vi kønnene i mellem er blevet mere og mere lige med hensyn til uddannelse og rettigheder, med alt hvad det indebærer af krav og forventninger, så tiltrækkes nogle mænd og kvinder af de lidt mere klassiske kønsrollemønstre, som opstår ved mødet mellem en yngre kvinde og en ældre mand, siger Rikke Thuesen til ekstrabladet.dk.

– Den modne mand, der vil have en yngre model, søger ungdom, umiddelbarhed, skønhed og beundring. Han får mulighed for at være klog, at vejlede, at være topdog og alfahan.

– Den yngre kvinde, der vil have en moden mand, søger en mand, som passer på hende, beskytter hende, så hun kan være fri og sorgløs og umiddelbar og ligetil. Hun får en tryg legeplads at boltre sig på.

Mønstre
Der kan selvfølgelig også være negative mønstre i sådant forhold:

– Den unge, uselvstændige kvinde med lavt selvværd søger en faderfigur, hun kan læne sig op af, og som kan styre hende. Og den ældre, umodne mand, der ikke kan magte stærke, selvstændige kvinder på hans egen alder, kan finde en usikker, ung kvinde at kontrollere.

DANMARKS FØRENDE KULTURBLOG

Liderlige danske kvinder udnytter fattige unge mænd i U-landene

I diverse medier kan man idag læse, at midaldrende danske kvinder giver den hele armen som sexturister i fattige lande, hvor ganske unge mænd byder sig til for blot en cola eller et varmt bad.

“Jeg kan godt være sammen med 3 til 5 unge mænd på en uge”, udtaler 57 årige “Tove” til Jyllands Posten.

Det er måske ikke så overraskende, at der også foregår kvindelig sexturisme.
Det interessante er, hvordan der ses på den i forhold til den mandelige.

I mange år er der jo blevet set skævt til mænd der er sammen med prostituerede, og venstrefløjspartierne gør alt for at kriminalisere kunderne af købesex.

(Hvad de måske ikke ved er, at der i Norden er flere mænd end kvinder der har været prostituerede.
Ifølge den svenske forsker ved Göteborgs Universitet, Jari Kuosmanen, har 1,6 % af kvinderne prøvet at tage penge for seksuelle ydelser, medens det er 2% af mændene).

Især vækker det forargelse, når halvgamle mænd tager til Thailand og køber sex hos unge kvinder.
Når det gælder danske kvinders udnyttelse af unge mænd i fx. Gambia, Nepal, Caribien og Egypten, så er venstrefløjen derimod påfaldende tavs.
Herfra ser man hverken fordømmelse, eller krav om at de liderlige søer skal spærres inde.

Når emnet endelig tages op, så hører man i højrere grad forstående ord der skal tjene som undskyldning for kvinderne.
Fx. udtaler lederen af Center for Afrikastudier, at kvinderne tror de hjælper de unge.

Ja, goddag mand økseskaft.
Så dumme er der trods alt ingen kvinder der er.
Der er tale om en kynisk udnyttelse af fattige unge mænd.

Men vi kender sangen : Mænd er nogen liderlige svin, hvorimod kvinder altid har de bedste hensigter.
I den frelste venstrefløjsoptik kan kun mænd være nogle egocentrerede sexmonstre.

Venstrefløjen og det pladderhumanistiske establishment kan overhovedet ikke forestille sig, at kvinder – ligesom mænd – kan være selviske og hensynsløse.

Det vil for fremtiden klinge meget hult, når de hykleriske forbudspartier snakker om at kriminalisere kunder af købesex, dersom de ikke i samme åndedrag medtager de kvindelige sexturister.

HVIS man endelig skulle forbyde købesex, så kunne man jo overveje, om de dømte skulle afsone i et specialbygget sex-fængsel, eller i særlige afdelinger, der både skulle huse sexdømte mænd og kvinder.

Så kunne alle få deres lyster styret, uden at de behøvede at give penge eller colaer for ydelserne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jasmin massage holstebro